Mestistä dominoinut Niclas Lucenius jätti jäähyväiset LeKille – seuraava kohde arvoitus - Urheilu - Aamulehti

Mestistä dominoinut Niclas Lucenius jätti jäähyväiset LeKille – seuraava kohde arvoitus

Niclas Lucenius (numero 10) jätti perjantaina jäähyväiset LeKille.

2.11.2018 22:30

Loistovireen löytänyt Niclas Lucenius jätti perjantai-iltana ainakin tilapäiset hyvästit Lempäälän Kisalle ja Mestis-kaukaloille. Taitavalle hyökkääjälle riittää ottajia isommissakin ympyröissä.

Jäähyväisilta olisi voinut olla komeampikin, sillä nyt LeKi kärsi 2–3 (0–1, 0–2, 2–0) -kotitappion Iisalmen Peli-Karhuille.

Samalla napsahti poikki peräti yhdeksään otteluun venynyt voittoputki.

–Haluan toivottaa Nicklakselle onnea tuleviin haasteisiin. Hän on esiintynyt alkukaudesta esimerkillisesti ja ollut merkittävä palanen meidän loistavaan starttiin, LeKin valmentaja Miikka Kuusela suitsutti.

Takavuosina Luceniuksella oli välillä ongelmia motivaation kanssa, mutta nyt Lempäälässä on nähty kovalla sykkeellä pelaaja ammattilainen. Kaikki merkit ovat viitanneet siihen, ettei LeKi ole hänen uransa päätepiste.

–On selvää, ettei tämä ottelu ollut meiltä mikään mikään nappiesitys. Silti pitää muistaa, että olemme hävinneet viidestätoista pelistämme vain kolme – ja ne kaikki maalin erolla, Kuusela muistutti.

Mestiksen jumboksi juuttuneen Kooveen tappioputki venyi jo kymmenen ottelun mittaiseksi, mutta tamperelaisjoukkue osoitti suurta sinnikkyyttä Savonlinnan Pallokerhon vieraana.

SaPKo ei saanut 4–2 (1–1, 1–0, 2–1) -voittoansa todellakaan ilmaiseksi.

Menestykseen tottunut savonlinnalaisjoukkue joutui ahtaalle Jesse Hurmeen tasoituksen (1–1) ja Niki Huovisen kavennuksen (2–3) seurauksena.

Nyt Mestis-pelaajat pääsevät vetämään hetken henkeä maaaottelutauon ansiosta. Kova urakka jatkuu puolentoista viikon päästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: