LP Kangasalan valmentajasta tuli isä vuorokautta ennen liigapeliä - Urheilu - Aamulehti

Kangasalan valmentajasta tuli isä vuorokautta ennen kärkikamppailua – "Ei ollut helppoa keskittyä lentopalloon"

Arttu Keränen on valmentanut LP Kangasalan kovaan iskuun kauden alussa.

1.11.2018 22:30

LP Kangasalan valmentajan Arttu Keräsen viikko huipentui keskiviikkoaamun ikimuistoiseen hetkeen Kuopiossa, jolloin hänestä tuli 46-senttisen ja alle kolmekiloisen tyttölapsen onnellinen isä.

–Koko prosessi meni ihan nappiin. Haluan kiittää kihlattuni kanssa KYS:n (Kuopion yliopistollisen sairaalan) henkilökuntaa. Yritin keskittyä sen jälkeen täysillä lentopallohommiin, mutta se ei ollut helppoa, Keränen kuvaili.

Hienot tapahtumat jatkuivat heti torstaina, kun Keräsen luotsaama joukkue kaatoi naisten lentopallomestaruutta puolustavan Hämeenlinnan Lentopallokerhon lukemin 3–2 (16–25, 25–17, 13–25, 25–23, 15–9).

–Taktisella puolella valmistautuminen jäi hyvin kevyeksi, mutta onneksi perussapluuna riitti. Kiitokset vielä Tahvanaisen Ismolle, joka veti peliä edeltävät treenit puolestani, Keränen kuvaili.

Upeasti kautensa aloittanut LP venytti voittoputkensa jo seitsemän ottelun mittaiseksi. Kangasalalaisjoukkue on pehmittänyt jo molemmat viime vuosien kestomenestyjät Hämeenlinnan ja LP Viestin vieraskentällä.

LP:n iskukyky nousee entisestään, kun keskiviikkona Suomeen saapunut amerikkalaishakkuri liittyy vahvuuteen.

Nyt ristipaikan pelaaja puuttui lähes tyystin, koska Jooa Hänninen oli sairaana. Tuuraajaksi valitun Vilma Ruuskan hyökkäyspanos jäi vähäiseksi.

Kuukauden pelaajaksi valittu Nette Peit oli taas kerran LP:n tehokkain 22 pisteellä.

Hämeenlinnan pelintekijä Pauline Martin tuotti LP:lle paljon ongelmia paitsi passeillaan myös aloituksillaan. Ranskalaispassari syötti peräti 29 kertaa ja takoi peräti seitsemän ässää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos