Tappara voitti Ilveksen A-nuorten ottelussa 2018 - Urheilu - Aamulehti

Tappara voitti A-nuorten ensimmäisen paikallispelin monien vaiheiden jälkeen – Ilves-valmentaja: "Omiin on kieltämättä mennyt erikoisia maaleja"

Tapparan A-nuorten valmentaja Juha Juujärvi oli tyytyväinen, kun joukkueen selkäranka ei nitkahtanut takaa-ajoasemassa

1.11.2018 21:51

Tapparalla oli ennen jääkiekon A-nuorten kauden ensimmäistä paikallispeliä 12 pistettä enemmän kuin Ilveksellä, mutta silti joukkue saa olla erittäin tyytyväinen voitettuaan 4–3 voittomaalikilpailun jälkeen.

Ilves johti ottelua 3–1 päätöserän alussa. Sen jälkeen maalivahti Santeri Metsänen teki käytännössä oman maalin ja Tapparan tasoitus lirui hänen haaroistaan maaliviivalle, mistä Samuel Parkkari tökkäsi kiekon verkkoon.

–Selkäranka ei onneksi katkennut 3–1:ssä. Tasoituksemme jälkeen Ilveksellä oli huippupaikat voittaa, sanoi Tapparan valmentaja Juha Juujärvi.

Ilves oli lähellä jäädä ilman yhtäkin pistettä, sillä Parkkarin päätöshetkillä tekemä maali hylättiin yliajalla tehtynä. Kiekko oli metrin päässä viivasta, kun summeri soi.

–Maalivahti on mailalla pelannut paremminkin kuin nyt. Omiin on kieltämättä mennyt tällä kaudella paljon erikoisia maaleja ja tappiot rassaavat. Aika kyllä riittää yläloppusarjaan, jos aletaan voittaa, sanoi Ilveksen valmentaja Tuukka Poikonen.

Jos Santtu Salminen olisi saanut kiekon metristä tyhjään maaliin tai maalivahdin pikkuveli Verneri avopaikastaan 56. minuutilla, niin Ilves-leirissä olisi hymy ollut herkässä.

Ero viivaan supistui kuuteen pisteeseen, mutta luku olisi voinut olla neljäkin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: