Päivän vetovihje: Washingtonista ei saa vähämaalista - Urheilu - Aamulehti

Päivän vetovihje: Washingtonista ei saa vähämaalista

Washington Capitals on ollut alkukaudesta NHL:n runsasmaalisin joukkue.

25.10.2018 15:04

Torstain pitkävetonosto tulee NHL:stä. Washington on alkukaudesta ollut NHL:n runsasmaalisin joukkue. 5,5 maalin linjalla kaikki sen kahdeksan ottelua ovat päättyneet "yli" tuloksiin. Maalikeskiarvo Washingtonin otteluissa on toistaiseksi ollut 7,6 maalia per peli. Luvut eivät ole sattumaa sillä joukkue on sekä tulivoimainen että hyökkäävä.

Edmontonin tilastot eivät ole yhtä runsasmaalisia (kiitos heikosti alkukaudesta sujuneen maalinteon), mutta pelitavaltaan sekin on varsin hyökkäävä. Kun Edmontonin hyökkäyspelaamisessa on viime otteluissa näkynyt merkkejä paremmasta, voi Edmonton–Washington-ottelussa ottaa ainakin varovaisen kannan runsasmaalisuuden puolesta.

Uskon Veikkauksen 1,65 tarjouksen yli 5,5 maalista olevan viimeistään illalla markkinoiden korkein tuossa maalimääräkategoriassa. Oma kerroinrajani yli 5,5 maalille on tässä noin 1,60. Liigan paras pelivalinta on niin ikään runsasmaalisuus ottelussa Ilves–TPS (kohde 7684, kerroin 2,13).

3263 Edmonton–Washington, yli 5,5 maalia (kerroin 1,65)

Veikkauksen Pitkävetoon

"Veikkaus osallistuu sivuston sisällöntuottamiseen toimittamalla mm. tiedot pelikohteista Alma Medialle. Vihjeiden sisältöön Veikkauksella ei ole roolia."

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos