Isku voitti sarja-avauksessa Akaa-Volleyn - Urheilu - Aamulehti

Akaa-Volleyn liiga-avaus päättyi 0–3-tappioon

Matti Hietanen johdatti kapteenina Iskun avausvoittoon. Kuvassa Hietanen peippaa pallon Akaa-Volleyn torjunnan yli.

26.9.2017 21:39

Aamulehti

Akaa-Volleyn ensimmäinen miesten lentopalloliigan ottelu päättyi 0–3 (21–25, 22–25, 9–25) -tappioon Rantaperkiön Iskun kotisalissa Pyynikillä.

Tamperelaisjoukkue ei kompuroinut enää nahkeasta alusta toivuttuaan. Akaan 8–4-johtoasema oli sulanut 11–11-lukemiin mennessä ja sen jälkeen Isku hallitsi ottelua.

Tamperelaiset olivat selvästi edellä vastaanotto- ja hyökkäyspelissä.

Pirkanmaan paikallisottelu keräsi 652 katsojaa. Kannustuksen perusteella olisi voinut olettaa, että vastakkain oli kaksi kotijoukkuetta.

Iskun hakkuri Einari Koivisto, 20, hyökkäsi virheittä ja iski verkolta 12 pistettä. Lisäksi hän täräytti kaksi ässää ja otti kaksi torjuntapistettä. Tiliä rasittivat vain kolme syöttövirhettä.

–Eikka pelasi hienon ottelun ja katsoi hyvin lyöntipaikat. Lisäksi hän puolustikin mallikkaasti, Iskun kapteeni Matti Hietanen kehui.

Koivisto pelasi viime kaudella ensimmäiset liigaottelunsa.

–Tavoitteemme oli pelata rennosti ja saada sitä kautta hyvä pelivire. Jos alkujännitystä vähän olikin, sen purkamisessa onnistuimme nopeasti, Koivisto puntaroi.

Akaa-Volleyn kapteeni Joni Mikkonen oli Iskun tarkassa vartioinnissa. Saldo jäi kuuteen tehopisteeseen ja Mikkonen itse kolme pistettä miinukselle.

–Paljon on töitä edessä joukkueen pelin parantamiseksi. Kaksi erää pelasimme ihan hyvin, mutta kolmannessa meidän pelimme levisi pahasti. Vaikutusta oli varmaan silläkin, että Isku onnistui erän alussa vähän kaikessa, Mikkonen pohdiskeli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: