Hurja hinta: Mayweatherin ja McGregorin superottelu käy katsojalle todella kalliiksi - Urheilu - Aamulehti

Hurja hinta: Mayweatherin ja McGregorin superottelu käy katsojalle todella kalliiksi

Mayweather toimii nykyään myös nyrkkeilypromoottorina.­

11.7.2017 16:57

Yksi nyrkkeilyn kautta aikain supertähdistä Floyd Mayweather, 40, ja UFC:n vapaaottelustara Conor McGregor, 28, iskevät yhteen nyrkkeilykehässä Las Vegasissa elokuun lopulla.

Kuten aiemmatkin nyrkkeilyn megaottelut, Mayweather–McGregor on nähtävissä ostamalla kertakatseluoikeuden eli niin sanotun pay-per-view'n.

Elokuun kamppailun hinta on nyt julkaistu ja kuten odottaa saattaa, kuluttajan lompakosta ei hamuta kolikoita, vaan isoja seteleitä. Ottelun katsominen maksaa 89,95 dollaria (noin 78,85 euroa), mutta HD-laadulla ottelun hinta nousee 99,95 dollariin (noin 87,60 euroa).

Kuten ennakkoarviot odottivatkin, ottelun hinnasto on sama kuin kaksi vuotta sitten Mayweatherin ja filippiiniläisottelija Manny Pacquaion kohdatessa.

Tuo suuresti odotettu, mutta tasoltaan lässähtänyt ottelu on tällä hetkellä nyrkkeilyhistorian rahakkain kamppailu. ESPN:n mukaan vuoden 2015 ottelu tuotti 455 miljoonaa dollaria katseluoikeuksien avulla.

Elokuussa tähtäimessä on uusi ennätyslukema. Hinta on sama, nyt mitataan kuluttajien kiinnostus.

Uutisointien mukaan uransa kaikki 49 ottelua voittanut Mayweather tienaa matsista 100 miljoonaa dollaria ja vapaaottelutähti McGregor 80 miljoonaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?