Ilveksellä vankka tuki takana Maarianhaminan valloituksessa: "Tasapeli olisi bonus" - Urheilu - Aamulehti

Ilveksellä vankka tuki takana Maarianhaminan valloituksessa: "Tasapeli olisi bonus"

Ilves-fanit kannustavat seuraansa tänään vierasreissulla.

7.7.2017 15:34

Ilveksen liigajoukkueella oli vankka tuki takana perjantai-illan IFK Mariehamn -ottelussa. Katsomossa oli kymmenittäin tamperelaisten kannattajia kannustamassa omiaan joukkueiden tämän kauden toisessa kohtaamisessa.

– Onhan tämä vähän kuin ulkomaanmatka. Maarianhaminan reissulla yhdistyvät huvi ja hyöty, sanoo Ilves ikuisesti ry:n puheenjohtaja Marko Isomustajärvi.

Ilves ikuisesti ry:hyn kuuluu nelisensataa jäsentä ja perjantain matkalle osallistui 31 Ilves-fania.

– Yhdistys perustettiin viime vuoden toukokuussa ja Maarianhaminassa olemme kolmatta kertaa. Facebook-ryhmäämme kuuluu 3 100 jäsentä, Isomustajärvi lisää.

Ilves ei ole voittanut Maarianhaminassa vielä kertaakaan, vaikka kauden ensimmäisessä ottelussa IFK Maarianhamina kaatui komeasti kolmella maalilla Ratinassa.

– Tämä on piikki normaaliin toimintaan. Saamme nostatettua porukan henkeä samalla. Tasapeli olisi bonus tästä ottelusta, sanoo yhdistyksen toinen kunniajäsen Harri Holli.

Yhdistyksen ensimmäinen kunniajäsen on yli kahdeksankymppinen Kyllikki Nevala, joka ei jaksanut lähteä matkaan mukaan. Nevalan sukua edustivat molemmat lapset ja lapsenlapset.

Ilves ikuisesti ry on tukenut liigajoukkuetta tällä kaudella merkittävällä tavalla. Yhdistys osti 180 lippua ja muutaman kausikortin joukkueen kotiotteluihin.

– Kiekko kuuluu myös meidän ohjelmaamme. Hankimme Ilves Hockeyn osakkeita kymppitonnilla. Ilveksen kimppahevosesta Teivossa hankimme kaksi osuutta, Isomustajärvi kertoo vielä.

Ilves lähti illan otteluun hieman siipirikkona. Mukana eivät olleet kapteeni Antti Hynynen ja Emile Paul Tendeng.

Ilveksen avauskokoonpano: Mika Hilander, Jani Tanska, Youness Rahimi, Ariel Ngueukam, Tuure Siira, Lauri Ala-Myllymäki, Tatu Miettunen, Teemu Penninkangas, Eero Tamminen, Antti Koskinen ja Thomas Agyiri.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut