Toista lastaan odottava Titta Heikkilä jättää joukkuevoimistelun MM-kisat väliin – Minettien valmentaja suuntaa toisiin arvokisoihin - Urheilu - Aamulehti

Toista lastaan odottava Titta Heikkilä jättää joukkuevoimistelun MM-kisat väliin – Minettien valmentaja suuntaa toisiin arvokisoihin

Titta Heikkilä (vas.) ei lähde Minettien mukaan Espanjaan. Vastuun kantaa Teija Kukkala (oik.)

13.5.2019 15:24 | Päivitetty 13.5.2019 15:26

Aamulehti

Tampereen Sisun Minetit tavoittelee viikonloppuna Espanjassa joukkuevoimistelun maailmanmestaruutta. Joukkueella on MM-kulta vuosilta 2015 ja 2017.

Tällä kertaa mitaleista kilpaillaan Cartagenassa Espanjan kaakkoisosassa. Lauantaina vuorossa on alkukilpailu ja sunnuntaina finaali.

Minetit lähtee matkaan ilman toista vastuuvalmentajaansa Titta Heikkilää. Hän suuntaa keskiviikkona Azerbaidzhaniin, jossa järjestetään rytmisen voimistelun EM-kisat.

Mukana on Heikkilän suojatti Jouki Tikkanen. Hän on Olympiakomitean tukiurheilija ja edustaa Rekolan Raikasta. Tikkanen kisaa perjantaina kahdella välineellä, samoin lauantaina. Sunnuntaina ohjelmassa on finaali.

– Teimme nyt tällaisen työnjaon Teija Kukkalan kanssa. Hommat hoituvat varmasti hyvin. Saan Espanjasta tietoa ja videoita, joten olen kyllä perillä, mitä siellä tapahtuu, Heikkilä toteaa.

Heikkilä tutkaili sopivia lentoja, joilla hän olisi voinut ottaa nopean loikan Bakusta Cartagenaan. Suunnitelmasta oli kuitenkin luovuttava aikapulan takia.

Nainen odottaa toista lastaan, ja laskettu aika on heinäkuussa.

– Oloni on hyvä ja matkustan lääkärin luvalla, hän kertoo.

Heikkilän esikoinen on 7-vuotias.

– Silloin olin salilla vielä samana päivänä, kun sitten synnytin, hän naurahtaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut