Tampereen Pro Tour: Tällainen on Suomen vaikein frisbeegolfrata - Urheilu - Aamulehti

Seppo Paju on edennyt frisbeegolfissa ammattilaiseksi, vaikka se on tarkoittanut asuntovaunussa asumista Yhdysvalloissa – Paju arvioi, miksi Suomen vaikein frisbeegolfrata löytyy Tampereelta

Frisbeegolfin ammattilainen Seppo Paju kertoo Pro Tourin Tampereen osakilpailun radan koukerot ja mistä löytää oma suosikkirata. Paju kuvailee myös elämäänsä lajin ammattilaisena Yhdysvalloissa – eikä se ole glamouria. Aamulehti näyttää perjantaina suorassa lähetyksessä Pro Tourin lähdön, jossa Paju kilpailee Väinö Mäkelän, Daniel Davidssonin ja Severi Saviniemen kanssa.

Frisbeegolfin ammattilainen Seppo Paju kertoo, että Tampereen frisbeegolfkeskuksen rata kuuluu hänen viiden suosikkiratansa joukkoon Suomessa.­

23.7. 15:08 | Päivitetty 23.7. 16:52

Aamulehti

Suomessa on kaikkiaan 754 frisbeegolfrataa. Näin kertoo frisbeegolfradat.fi. Ja kaikista kentistä vaikein löytyy Tampereen Ruotulasta. Radalla kilpaillaan perjantaista sunnuntaihin Pro Tourin kauden kolmas osakilpailu.

Mukana on Suomen kärkiheittäjiin kuuluva lajin ammattilainen Seppo Paju. Myös Paju naulaa Tampereen mainetta kaikkein vaikeimpana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?