Virpi Hukka ja Manse PP sopivat jatkosta - Urheilu - Aamulehti

Manse PP kohauttaa taas: naisten joukkueen tähtipelaaja teki jatkosopimuksen jo tässä vaiheessa kautta: ”On selvää, että nyt muidenkin on helpompi sitoutua”

Virpi Hukka (vas.) toi Manse PP:n voittojuoksun supervuoroparissa.­

2.7. 16:39

Aamulehti

Manse PP kohautti viime syksynä pesäpallokansaa kaappaamalla kaksi hallitsevaa Suomen mestaria eli Virpi Hukan ja Emma Sallisen Jyväskylän Kirittäristä.

Nyt sama kohautuslinja jatkuu: Manse PP ja Hukka ovat jo tässä vaiheessa kautta solmineet jatkosopimuksen. Alkuperäistä vuoden sopimusta on pidennetty lisävuodella.

Hukka on yksi naisten Superpesiksen parhaista pelaajista ja tunnetuimmista tähdistä.

– Ja olemme alustavasti puhuneet jo lisäkausista. Haluamme, että hän pystyisi järjestämään elämäänsä Tampereen suuntaan ja siirtyisi jossain vaiheessa vallan kokonaan tänne. Haluamme, että hän tuntisi olonsa täällä kotoisaksi, Manse PP edustuksen puheenjohtaja Matti Helimo perustelee ja on sanomattakin selvää, että hän kuulostaa erittäin tyytyväiseltä.

Kyse ei kuitenkaan ole vain yhden tähtipelaajan lisävuodesta, vaan ylipäätään Manse PP:n tulevien vuosien joukkueesta. Hukka on yksi tärkeä palanen, kun joukkueelle rakennetaan kovaa runkoa.

– On selvää, että nyt muidenkin on helpompi sitoutua, kun Hukan kaltainen tähti on päättänyt tehdä niin. Se on sellainen hyvä signaali ja iso asia meille, Helimo sanoo.

Helimon mukaan sopimusneuvotteluita käydään tai aletaan käydä muidenkin avainpelaajien kanssa hyvissä ajoin.

– Meidän on tarkoitus taistella joka vuosi mitaleista, Helimo perustelee.

Helimon mukaan Hukka on ollut juuri sellainen vahvistus kuin Manse PP tarvitseekin ja hehkuttaa muun muassa Hukan juoksuvoimaa ja kunnianhimoa. Hukan koko merkitys ei silti näy pelkissä tuoduissa ja lyödyissä juoksuissa.

– Tiedän, että kokeneen pelaajan sparraus on tärkeä asia meidän nuorille pelaajillemme. Hukka auttaa heitä ja näyttää, mitä menestyminen vaatii.

Manse PP kohtaa Joensuun pe 3.7. klo 18 Kaupissa.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat