Aleksander Barkov pelasi katulätkää hyväntekeväisyysottelussa - Urheilu - Aamulehti

Katso kuvat: Aleksander Barkovin katulätkätiimi ”White” päihitti Petri Kontiolan ”Blackin” Ratinan hyväntekeväisyysottelussa

Street Hockey Tourin yhteydessä käyty tähdistöottelu päättyi lukemiin 3–2. Kaikki maalit kerryttävät lasten ja nuorten liikuntaan suunnattavaa hyväntekeväisyyspottia.

Florida-kapteeni Aleksander Barkovilta luonnistuu pelaaminen myös asfaltilla. Street Hockey Tourin promoottori Janne Kiema kuvaili lauantaisen tähdistöottelun suorituksia näyttäviksi.

29.6.2019 18:45

Ratinan Rantatiella pelattiin lauantaina katulätkää hyväntekeväisyysottelussa, jossa toisistaan mittaa ottivat tähdistöjoukkueet Black ja White. Ensin mainitussa kapteenina toimi KHL-taituri Petri Kontiola, jälkimmäisessä Florida Panthersiakin kipparoiva Aleksander Barkov.

Ottelu päättyi Barkovin Whiten voittoon lukenin 3–2.

Ottelun järjestäjänä oli Pietarinkadun Oilers, ja se pelattiin Street Hockey Tourin Tampereen osakilpailun yhteydessä. Kiertueen kaikkiin tapahtumiin kuuluu hyväntekeväisyystempaus, joka on muodoltaan joko tähdistöottelu tai sadan pallon haaste. Hyväntekeväisyysotteluissa ja -haasteissa tehdyt maalit kasvattavat kiertueen yhteistyökumppaneiden keräämää lahjoituspottia.

– Ratinan peli oli oikein hyvä ja hauska, niin kuin hyväntekeväisyysmatsin kuuluukin olla. Tärkeintä on, että hyväntekeväisyyskohde menestyy, kiteytti Janne Kiema, Street Hockey Tourin promoottori.

Kieman mukaan lahjoitus luovutetaan elokuun ensimmäisenä viikonloppuna Street Hockey Tourin finaalin yhteydessä. Tarkkaa hyväntekeväisyyskohdetta ei ole vielä valittu, mutta potti on tarkoitus suunnata lasten ja nuorten liikunnan hyväksi.

Street Hockey Tourin Tampereen osakilpailu jatkuu Rantatiellä sunnuntaina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos