LP Kangasala taivutti JymyVolleyn 3–0 - Urheilu - Aamulehti

LP Kangasala vakuutti Nurmossa – valmentaja kehuu joukkueen tasaisuutta: ”Heikkoa lenkkiä ei meinaa keksiä väkisinkään”

LP Kangasalaa valmentavalla Arttu Keräsellä oli aihetta ylävitosiin viikonlopun onnistuneiden otteluiden jälkeen.

23.2.2020 22:46

Aamulehti

LP Kangasala vieraili sunnuntaina Nurmossa JymyVolleyn vieraana ja vankisti johtoaan lentopallon naisten Mestaruusliigan runkosarjan kärjessä. Vierasjoukkue korjasi kolmen pisteen potin tuloksella 3–0 (25–11, 25–21, 25–17).

Valmentaja Arttu Keränen oli erityisen tyytyväinen LP Kangasalan pelaajien tasaisuuteen:

– Vahva ja energinen suoritus oli kyllä meiltä kaikin puolin. Huonoin hyökkäävä pelaaja, joka pelasi valtaosan peliä, teki 9 pistettä ja paras 11, hän havainnollisti.

LP Kangasalalla oli vain lauantai aikaa valmistautua JymyVolleyta vastaan, sillä se pelasi perjantaina viimeisen kotiottelunsa runkosarjassa. Keräsen mukaan joukkue sai kuitenkin parannettua peliään selvästi perjantaista.

– Henkinen valmistautuminen meni tosi hyvin, ja olimme heti alusta asti valmiita pelaamaan. Toisen erän puolivälissä oli lyhyt pätkä, jossa jäimme vähän piippuun, mutta muuten onnistuimme parantamaan koko ajan loppua kohden. Syöttöpeli oli tänään isossa roolissa, kuten tietysti aina, eikä heikkoa lenkkiä meinaa keksiä väkisin yrittäenkään.

LP Kangasala pelaa ensi viikonloppuna Kuusamoa vastaan, jolloin ratkennee myös runkosarjan mestaruus Tähän mennessä 64 pistettä kerännyt LP Kangasala johtaa sarjan kärkeä hätyyttelevää Kuusamoa viidellä pisteellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut