Turkmenistanin liigassa luvassa vähämaalinen ottelu - Urheilu - Aamulehti

Onko maalinteko yhä myrkkyä Turkmenistanin Liigassa? Nyt luotetaan, että ruuti on märkää

Maanantain pelivalinta tulee Turkmenistanin jalkapalloliigasta.

Merw on saanut kelvollisen alun Turkmenistanin liigaan.­

20.4.2020 15:02

Päivän otteluvalinta löytyy Turkmenistanin pääsarjasta. Viime kaudella pahasti flopannut Merw on saanut tälle kaudelle kelvollisen alun. Vaikka Merw:n kaksi viimeistä peliä onkin päättynyt tappioihin, antaa kauden avauspelin voitto viime kauden keskikastilaisesta Energetikistä positiivisen signaalin joukkueen mahdollisuuksista välttää viimekautinen kohtalo. Viime kaudella Merw voitti 28 ottelustaan vain kaksi.

Toissakaudella joukkue kuului kuitenkin sarjan keskikastiin sijoittumalla viidenneksi.

Nyt vastassa oleva Ashgabat kuuluu myös sarjan keskikastiin. Viime kaudella Ashgabat oli kuudes ja sitä edellisellä kaudella seitsemäs. Maalinteko on joukkueille ollut vaikeaa sekä tällä että viime kaudella. Viime kaudella Merw teki sarjassa vähiten maaleja, 23 28:ssa pelissä, ja Ashgabat puolestaan neljänneksi vähiten (29/28). Tällä kaudella molempien ongelmat näyttävät edelleen jatkuvan nimenomaan hyökkäyspäässä.

Voimasuhteiltaan en pidä Merw:iä niin paljon Ashgabatia heikompana kuin Veikkaus laskee. Tässä ottelussa kotimenestys ei olisi niin suuri yllätys kuin kertoimet näyttävät.

Ottelu alkaa kello 14.30.

Päivän paras vetovihje

Vedonlyönnillisesti Merw–Ashgabat-otteluun maistuu parhaiten vähämaalisuushaku. Joukkueet ovat kummatkin saaneet kauden kolmessa ensimmäisessä ottelussaan tehtyä vain yhden maalin, eikä tässä mikään nyt viittaa yhtäkkiseen hyökkäysvoiman tai maalinteon kohentumiseen.

Myös kerroinvertailu tukee mukavasti alle 2,5 maalin hakemista. Veikkauksen vähämaalisuustarjous 1,93 kohteessa 9997 on markkinoiden korkein.

Päivän pelit: Ei pelejä.

Päivän pelien vuoden kokonaissaldo: 20/31/122%

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?