Markus Wirzenius jatkaa Manse PP:n pelinjohdossa myös ensi kaudella - Urheilu - Aamulehti

Markus Wirzenius jatkaa Manse PP:n pelinjohdossa myös ensi kaudella

Markus Wirzenius johtaa Manse PP:n naisten pelejä myös ensi kaudella.­

29.7.2020 18:09

Aamulehti

Manse PP ja Markus Wirzenius ovat tehneet jatkosopimuksen. Wirzenius jatkaa Manse PP:n naisten Superpesis-joukkueen pelinjohtajana myös kaudella 2021.

Kesän aikana Manse PP on rakentanut jo ensi kauden joukkueen runkoa. Ennen Wirzeniuksen sopimusta Manse PP on kertonut muun muassa Anna Ala-Kauhaluoman. Virpi Hukan ja Ida Lähteen jatkopapereista.

– Tosi vahva joukkue on valmistumassa myös ensi kaudelle, ja se oli yksi tekijä omaan jatkoonkin. Täällä menestystä halutaan vuodesta toiseen, ja se on iso tekijä itselleni, Wirzenius perusteli seuran tiedotteessa.Wirzeniuksen taival Tampereella on alkanut vahvasti, sillä runkosarjan 11 pelistä on kertynyt 10 voittoa. Toisaalta tasoa ei ole vielä kunnolla mitattu alkukauden Tahko-otteluiden jälkeen. Wirzenius odottaakin jo innolla kovia otteluita runkosarjan loppupuolelta ja pudotuspelejä.

– Nyt olemme saaneet mennä johtoasemassa saatu jaksosta ja pelistä toiseen. Ei ole tarvinnu ttehdä nousuja ja voittaa kovilla suorituksilla, Wirzenius kertoo.

Ensi vuoteen on vielä pitkä matka, mutta Wirzeniuksella on jo selvät sävelet, missä hän haluaa seuran olevan vielä parempi tulevaisuudessa.

– Urheilijoilla on hyvä olla täällä, ja he pystyvät nauttimaan pelaamisesta. Se vaatii sen, että puitteet ovat kunnossa, ja arki on laadukasta. Sitä on toki tänäkin vuonna tehty, mutta vielä pystymme parantamaan.

Myös seurajohdossa Wirzeniuksen työ on huomattu, ja Manse PP Edustus ry:n puheenjohtaja Matti Helimo oli tyytyväinen, kun sopimukseen päästiin jo hyvissä ajoin.

– Olemme todella tyytyväisiä Markuksen panokseen, ja sopimuksella saamme työrauhan syksyn tärkeisiin peleihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?