Kevätharjoittelu omassa olohuoneessa ei vienyt tarkkuutta – Tampereen Jousiampujien Antti Tekoniemi tähtäsi SE-lukemat - Urheilu - Aamulehti

Kevätharjoittelu omassa olohuoneessa ei vienyt tarkkuutta – Tampereen Jousiampujien Antti Tekoniemi tähtäsi SE-lukemat

Antti Tekoniemi siirsi kolean kevään ajaksi harjoituksensa omaan olohuoneeseensa. Taustalla puoliso Siling Tekoniemi lukee levollisena lehteä.­

14.6. 18:03 | Päivitetty 14.6. 19:13

Aamulehti

Tampereen Jousiampujien Antti Tekoniemi on parantanut omissa nimissään ollutta tauluammunnan Suomen ennätystä pisteisiin 679. Kilpailu ammuttiin Iitissä Kymppirannan kentällä.

Tekoniemen ennätyssarjan ensimmäinen puolikas oli hurja 342 ja toinen edelleen kovaa tasoa 337. Tekoniemen edellinen SE-tulos oli 677.

Tekoniemi oli kovassa vireessä jo keväällä. Hän ampui pitkän uransa parhaan sijoituksen kansainvälisillä kentillä maaliskuun puolivälissä. Tekoniemi eteni olympiakarsintaan valmistavassa Asia Cup World Ranking -kilpailussa pronssiotteluun. Siinä Venäjän Bair Tsybekdorzhiev vei voiton pistein 6-4. Näin Tekoniemi oli kisan 4:s.

Sen jälkeen globaali koronapandemia pysäytti urheilumaailman ja sulki esimerkiksi Tampereen urheilupaikkojen ovet. Näin Tekoniemen käyttämä Osmonkallion rata vaihtui kevään ajaksi jousiampujan omaksi olohuoneeksi, jossa hän piti ammuntakuntoaan yllä.

Tampereen Jousiampujien ulkoharjoitusrata on Kaupissa.

Jousiammunnan olympiakarsinnat jatkuvat keväällä 2021, ja Tekoniemi tähtää Tokioon tosimielellä.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat