Classicin tähtihyökkääjä latoi poskettomat tehot – Lopussa penkillä muistutettiin liigan ennätyksestä - Urheilu - Aamulehti

Classicin tähtihyökkääjä latoi poskettomat tehot – Lopussa penkillä muistutettiin liigan ennätyksestä

Sami Johansson hurjasteli kymmenen tehopistettä, kun Classic nuiji Steelersin.­

3.11.2019 20:13

Aamulehti

Sarjakärki Classic järjesteli jälleen melkoiset maalipeijaiset sunnuntain liigaottelussa. Classic peittosi Steelersin vieraskentällä 15–1 ja tähtihyökkääjä Sami Johansson paukutti tehot 8+2!

Johansson jäi vain yhden maalin päähän liigan yhden ottelun maaliennätyksestä, jota jakavat Lasse Riitesuo (Happee 2004) ja Henri Johansson (Classic 2005).

Riitesuo ja H. Johansson saivat tuolloin yhdeksän maalin lisäksi yhden syöttöpisteen. Tuo 9+1 riittää edelleen salibandyliigan yhden ottelun piste-ennätykseen, vaikka nyt S. Johansson ylsi myös kymmeneen.

– Maaliennätyksestä olin perillä, mutta piste-ennätyksestä kuulin penkillä ottelun loppuvaiheissa. Kaverit sanoivat, että nyt pelataan Samille, S. Johansson kertasi.

Hän viimeisteli 2,5 minuuttia ennen loppua Classicille 15–1-maalin. Sen jälkeen mies sai vielä pari puolittaista paikkaa, mutta illan yhdeksäs jäi tekemättä.

– Ei harmita, ei todellakaan.

Johansson kiitteli tehoillasta ketju- ja joukkuekavereitaan. Eemeli Salin kirjautti mukavasti 3+4. Sentteri Nico Salo veti nöyrästi kiikaritehoilla. Valmennuksen kirjanpidon mukaan Salo sai kaksi kakkossyöttöä.

Päävalmentaja Samu Kuitunen kiitteli ykkösnyrkkiään ja Saloa hyvästä puolustuspelistä.

– Johanssonilla oli nyt lavassa iso mato ja kala syönnillään, hän kuvaili.

Hatullisen viimeisteli myös Ville Lastikka (3+2). Lastikka (19+9=28) on koko sarjan pörssissä kolmantena Sami Johanssonin (29+9=38) ja Henri Johanssonin (12+18=30) jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luetuimmat