NHL

Antti Niemi jo kolmanteen NHL-seuraansa tällä kaudella – Siirtyy "maailman parhaan maalivahdin" seurakaveriksi

Douglas R. Clifford
Antti Niemi jo kolmanteen NHL-seuraansa tällä kaudella – Siirtyy "maailman parhaan maalivahdin" seurakaveriksi

Tampa Bayn Steven Stamkos ohitti Antti Niemen 21. lokakuuta, jolloin suomalaisvahti pelasi vielä Pittsburghissa.

Aamulehti, STTMontreal

Maalivahti Antti Niemi vaihtoi jälleen seuraa jääkiekon NHL:ssä. Maineikas Montreal Canadiens tiedotti tiistaina, että se on poiminut Niemen riveihinsä waiver-siirtolistalta.

Montrealin ykkösvahti on Carey Price, joka on tosin tällä hetkellä loukkaantunut. Kanadalaista on yleisesti pidetty maailman parhaana maalivahtina viime vuosina. Montrealin maalilla ovat tällä kaudella pelanneet lisäksi Charlie Lindgren ja Al Montoya.

Niemi aloitti kautensa Pittsburgh Penguinsissa, joka asetti hänet jo alkukaudesta siirtolistalle. Tuolloin Niemen siirtolistalta poimi Florida Panthers, joka pisti hänet hiljattain uudestaan waiver-listalle.

Kuluva kausi on ollut Stanley Cup -voittaja Niemen, 34, osalta sysimusta. Hänen torjuntaprosenttinsa on 82,2 ja päästettyjen maalien keskiarvo 6,74.

Niemi pelasi vielä viime kaudella Dallas Starsissa. Dallasissa hänen otteitaan kritisoitiin vuolaasti.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio