Anna-Julia Kontio siirtyy englantilaistalliin, jonka omistaa Jordanian prinsessa – "Tämä on uskomaton mahdollisuus"

Ville-Veikko Kaakinen
Anna-Julia Kontio siirtyy englantilaistalliin, jonka omistaa Jordanian prinsessa – "Tämä on uskomaton mahdollisuus"

Anna-Julia Kontio kilpailee jatkossa Team Harmonyn tallissa.

Mikko GyntherAamulehti

Esteratsastaja Anna-Julia Kontio siirtyy kansainväliseen esteratsastusjoukkueeseen Team Harmonyyn. Sen päämaja on Suffolkissa, Englannissa. Kontio lopetti Belgiassa toimineessa suomalaisomisteisessa tallissa toukokuussa.

Kontio kilpailee uusilla hevosilla Stardustilla, Steyburnilla ja Udget Du Rozelilla jo nyt viikonloppuna kolmen tähden kilpailussa Moorselessa, Belgiassa.

Team Harmonyn valmentajaksi on nimitetty Sveitsin Markus Fuchs ja tiimiä johtaa Alain Storme.

–Tämä on uskomaton mahdollisuus ja iso askel elämässäni ja urallani. Parempaa tallia en olisi voinut toivoa, Anna-Julia Kontio iloitsi tiedotteen mukaan.

Team Harmony -tallin omistaa Jordanian prinsessa Haya Bint Al Hussein, joka on Jordanian kuninkaan Husseinin tytär. Haya Bint Al Hussein osallistui Sidneyn olympialaisiin vuonna 2000. Hän on toiminut myös muun muassa kansainvälisen ratsastajainliiton puheenjohtajana.


Kommentit (1)

  • Eläkeläinen

    Paljon onnea ja menestystä, hieno saavutus,

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio