Urheilu

"Aikamoista hurlumheitä" – Nokian KrP nappasi voiton rangaistuslaukausten jälkeen

Henri Johansson on takonut miesten salibandyliigassa tällä kaudella jo 38 tehopistettä.

Jukka Ritola
"Aikamoista hurlumheitä" – Nokian KrP nappasi voiton rangaistuslaukausten jälkeen

Henri Johansson (keskellä) johtaa pistepörssiä ylivoimaisesti. Arkistokuva.

Noora TakamäkiAamulehti

Nokian KrP otti makean kotivoiton Jyväskylän Happeesta rangaistuslaukauskisan jälkeen luvuin 10–9 (4–3, 3–5, 2–1, 0–0, 2–1).

–Aikamoista hurlumheitä, tästä voisi sanoa montakin sanaa. Sopimus on ollut, että tehdään yksi enemmän kuin vastustaja, Nokian KrP:n päävalmentaja Jarmo Härmä veisteli ottelun jälkeen.

Maalittoman jatkoajan jälkeen KrP sinetöi voiton rangaistuslaukauskisassa Henri Johanssonin osumalla. Mies tehoili ottelussa pistein 5+1.

Valmennuksessakin tehostamisen paikka

Nokialaisten hyökkäys pistepörssiä johtavan Johanssonin (23+15=38) johdolla saa päävalmentajalta kiitosta, mutta puolustus- ja maalivahtipelissä on parannettavaa.

–Pitää katsoa päästettyjen maalien määrää ja minkälaisia maaleja päästetään, Härmä toteaa.

Osan kritiikistä päävalmentaja kohdistaa itseensä ja valmennusryhmään.

–Myös valmennuksen pitää olla tiukempi pelikurin suhteen, se nyt vähän roiskahtelee liikaa.

–Sitkeä esitys silti jätkiltä, kahden maalin takaa voittoon yhtä mestarisuosikkia vastaan, joten tyytyväisiä olemme, Härmä päätti.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio