Liiga

Kapteenin raudanluja tahtomaali riitti Tapparalle – tshekkivahti nollasi KalPan

Mika Kanerva
Kapteenin raudanluja tahtomaali riitti Tapparalle – tshekkivahti nollasi KalPan

Dominik Hrachovina koppasi Frank Gymerin rangaistuslaukauksen hanskaansa toisessa erässä.

Lauri LehtinenAamulehti

Tappara lähti tiistaina kiillottamaan kilpeään viime lauantain TPS-rökäletappion (2–6) jälkeen. Vastassa oli KalPa, joka kärsi finaalitappion viime keväänä juuri sinioransseille.

Ennen ottelun alkua Tapparan viime keväänä voittamaa mestaruutta juhlistettiin nostamalla mestaruusviiri Hakametsän jäähallin kattoon.

Tappara otti 6 231 katsojan edessä myös kotivoiton. Jukka Peltolan toisen erän hurja tahtomaali alivoimalla toisessa erässä toi 1–0-voiton (0–0, 1–0, 0–0).

Voitto tarkoitti myös tshekkivahti Dominik Hrachovinalle kauden toista nollapeliä kolmesta ottelusta.

Tappara hallitsi peliä ja loi kulmapyörityksiä, mutta järin tehokasta tai suoraviivaista sen peli ei ollut. Peliesitys kuitenkin riitti kolmeen pisteeseen.

Powered by Flockler

Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet