Liiga

Ilves suli kirvelevällä tavalla jumbofinaalissa – SaiPa avasi kauden voittotilinsä

Mika Kanerva
Ilves suli kirvelevällä tavalla jumbofinaalissa – SaiPa avasi kauden voittotilinsä

Ilves juhli Mikael Kurosen avausosumaa.

Lauri LehtinenAamulehti

Ilves kärsi kolmannen tappion kolmannesta ottelustaan jääkiekkoliigassa kirvelevällä tavalla.

Kotijoukkue hallitsi ottelua mielin määrin ensimmäisen vartin ja tekikin kaksi osumaa. Ilveksen kolmosketju näytti osaamistaan ja maalit tekivätkin Mikael Kuronen ja Eemeli Suomi.

SaiPa heräsi toisessa erässä ja hyödynsi Ilveksen huolimatonta kiekollista peliä. Markus Kojo ja Jonatan Tanus tasoittivat pelin.

Kolmas erä oli tasaista vääntöä, mutta Ilveksen sulaminen kahden maalin johdosta sinetöityi, kun Kalle Maalahti vapautti kaksi aiempaa SaiPan osumaa syöttäneen David Goodwinin läpiajoon. Goodwin ujutti kiekon Antti Lehtosen längistä sisään.

Ilves ei onnistunut pelin lopussa enää tulemaan rinnalle ja näin SaiPa avasi tämän kauden voittotilinsä jumbofinaalissa 3–2 (0–2, 2–0, 1–0) -voitolla 3533 katsojan edessä.

Pelin päällikkö:

 

Aamulehden liveseuranta:

Powered by Flockler

Lue myös nämä


Kommentit (6)

  • Hilves

    Uusi ilves on kyllä kova, buumikin on kauhea kun väkee on niin että ei sekaan mahdu.

  • Santtu

    Hyvä Kuronen. Ainoa joka yrittää. Lisää vastuuta vaan hänelle niin hyvä tulee. LAAKSON JA SANDELIN aika on jo ohi. Herätys Kivi….

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio