NHL

Aamulehti Chicagossa: Lauri Markkanen otti kantaa kuumaan keskusteluun – puolustaa Patrik Laineen partaa

Jukka Ritola
Aamulehti Chicagossa: Lauri Markkanen otti kantaa kuumaan keskusteluun – puolustaa Patrik Laineen partaa

Patrik Laine (kesk.) osui Chicago Blackhawksia vastaan.

Lauri LehtinenAamulehti, Chicago

Patrik Laine ja Lauri Markkanen, suomalaisen urheilun kaksi kuuminta nimeä, tapasivat Suomen aikaa perjantain ja lauantain välisenä yönä Chicagossa United Centerissä.

Markkanen oli tutussa kotihallissaan katsojana, kun Laineen edustama Winnipeg Jets hävisi Chicago Blackhawksille 1–2. Laine teki vierailijoiden ainoan osuman.

And I thought I was big 😂 #finnishguys

Henkilön Patrik Laine (@patriklaine) jakama julkaisu

Markkanen kertoi Aamulehdelle lauantain harjoitusten jälkeen, että hän käy katsomassa Blackhawksin kotiotteluita, kun on itse kaupungissa ja vapaalla.

–Usein aikataulumme menevät ristiin, Markkanen harmitteli.

Markkanen ja Laine ovat tavanneet kolmesti: Laine oli aiemmin seuraamassa Los Angelesissa Bullsin ottelua Lakersia vastaan ja Markkanen pääsi seuraamaan aiemmin Denverissä Winnipegin ottelua.

–Luokittelen hänet kaverikseni, mutta en tiedä, mitä hän ajattelee, Markkanen tuumi.

Markkanen otti kantaa myös kuumaan keskusteluun Laineen rehevästä parrasta. Laine kasvattaa partaansa ja hiuksiaan läpi kiekkokauden serkkunsa kanssa tehdyn vedonlyönnin seurauksena.

–Jos peli toimii, ei siinä mitään. Onhan se miehekkään näköinen. Toinen kasvattaa tukkaa, toinen partaa, Markkanen hymähti.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio