NHL

Aamulehti Chicagossa: Jopa Jesse Puljujärveltä suoraa puhetta Patrik Laineen muhkeasta parrasta – Laine murjaisi kritisoijille: "Olen mies, ei kiinnosta"

Jukka Ritola
Aamulehti Chicagossa: Jopa Jesse Puljujärveltä suoraa puhetta Patrik Laineen muhkeasta parrasta – Laine murjaisi kritisoijille: "Olen mies, ei kiinnosta"

Patrik Laine on kasvattanut terhakan parran kiekkokauden aikana.

Lauri LehtinenAamulehti, Chicago

Winnipeg Jetsin suomalainen maalitykki Patrik Laine, 19, löi ennen jääkiekkokauden alkua vetoa serkkunsa kanssa: kumpikin kasvattaisi partaansa ja hiuksiaan koko kauden ajan.

Laineella on ollut pitkä tukka aiemminkin, mutta muhkean parran kasvattaminen on herättänyt ihmetystä ja hämmästystä.

Näin Patrik Laine vastaa joukkuekaverinsa karuun arvioon parrastaan:

 

Kysyimme Chicagossa tavallisilta kansalaisilta ja parilta Laineen ystävältä, mitä mieltä he ovat maalitykin parrasta. Vastaukset ovat kuultavissa yltä näkyvällä videolta.

–Se parta ei ole kauhean kaunis. Miksi sillä on se? Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi ihmetteli Aamulehdelle ja lisäsi:

–Ei minulla vaan tuollainen kasva.

Niin, miksi?

Laineiden tekemässä vedonlyönnissä ei ole lainkaan panosta. Patrik Laine kertoi ennen kauden alkua CBC:lle, että kyse on hauskanpidosta.

Tämä ei kuitenkaan ole pehmentänyt ystävien kommentteja. Laineen joukkue- ja kämppäkaveri Nikolaj Ehlers antoi karun arvion ystävänsä parrasta.

–Parta on hirveä, aivan hirveä. Jos sille pitäisi antaa arvosana kammottavuusasteikolla 1–10, arvosana on vahva yhdeksän, Ehlers heitti.

Laine ei ole kritiikistä moksiskaan. Suomalainen suhtautuu olemukseensa huumorilla ja sarkasmilla, kuten myös hänen partaansa kommentoivat ystävät.

–Nikolaj on vain kateellinen. Olen mies, ei minua kiinnosta, miltä näytän, Laine murjaisi ja naurahti päälle.

Tesoman kasvatti ei kuitenkaan ole Winnipeg Jetsin partakuningas. Se titteli kuuluu hyökkääjä Mathieu Perreaultille, jota Laine kertoo videohaastattelussa kadehtivansa.

Peter Joneleit
Patrik Laine kadehtii Mathieu Perreaultin (vas.) "tuuheaa" partaa. Vierellä Jetsin toinen suomalaishyökkääjä Joel Armia.

Patrik Laine kadehtii Mathieu Perreaultin (vas.) "tuuheaa" partaa. Vierellä Jetsin toinen suomalaishyökkääjä Joel Armia.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Laine on katsellut Psychostickin rockvideon ”Obey the beard!” =D

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio