YK kritisoi Trumpin kommenttia "paskareikämaista" rasistiseksi

SHAWN THEW / EPA
YK kritisoi Trumpin kommenttia "paskareikämaista" rasistiseksi

Presidentti Donald Trumpin möläytys tapahtui torstaina.

STTWashington

YK kuvailee Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin tuoretta maahanmuuttokommenttia järkyttäväksi ja häpeälliseksi sekä rasistiseksi. New York Timesin ja Washington Postin lähdetietojen mukaan Trump kysyi Valkoisessa talossa järjestetyssä tapaamisessa, miksi Yhdysvallat ottaa maahanmuuttajia "paskareikämaista". Trump viittasi kommentillaan Afrikan maihin ja Haitiin.

Sen jälkeen Trump vihjasi, että Yhdysvaltojen pitäisi ottaa enemmän maahanmuuttajia Norjan kaltaisista maista.

Tapaamisessa keskusteltiin sopimuksesta, joka antaa lapsina laittomasti maahan muuttaneille ihmisille suojelua Yhdysvalloissa.


Lue myös nämä


Kommentit (5)

  • Samat säännöt?

    Mutta kun Obama sanoi saman (Libyasta, Cameronille, toissa vuonna) se oli ihanan voimauttavaa.

  • Nimetön

    Kun puhutaan PL-maista, on minulle ainakin henkkoht. täysin selvää, mistä maista puhutaan. Ei liity mitenkään kansaan eli ei siis ole rasistinen, paitsi tietysti siten, että kukin kansahan tekee omasta maastaan sellaisen kuin se on. Mutta tosiasia ei voi olla rasismia.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio