Väistyvä ulkoministeri Tillerson: USA:n tehtävä enemmän vastaiskuna Venäjälle

Väistyvä ulkoministeri Tillerson: USA:n tehtävä enemmän vastaiskuna Venäjälle
STT

Yhdysvaltojen väistyvä ulkoministeri Rex Tillerson osoitti viimeiset sanansa ulkoministerinä Venäjälle. Hän varoitti, että maan johdon valitsema tie vie sen eristyksiin, mikä ei ole Venäjän eikä muun maailman etu.

Hän painotti samalla, että Yhdysvallat ei ole vielä ryhtynyt riittäviin vastatoimiin Venäjän viimeaikaisten huolestuttavien toimien vuoksi. Hän viittasi oletettavasti ainakin Venäjän sekaantumiseen vuoden 2016 presidentinvaaleihin, jota presidentti Donald Trump on ollut haluton myöntämään todeksi.


Kommentit (3)

  • Nimetön

    Koska EU reagoi Putinin aasialais-feodaalisen diktatuurin agressioihin Ukrainassa niin lepsusti, olisi USA:n pitanyt ottaa hyokkays voimakkaammin todesta. Nythan Putin voi jatkaa sotapolitiikkaansa miten tahtoo – vain rahojen rejallisuus nyt rajoittaa. No, ei tamakaan tsaari ela ikuisesti ja ehka jo 15-20 vuoden kuluttua Venajakin on valmiimpi hitaasti rampien lahtemaan takaisin pitkalle sivistysmaan tielle – Putinin tuhoamalle Venajalle kovin kivinen – jolta se nyt pakenee pitkin harppauksin

  • Nimetön

    Totaali kylmäsota siis halutaan takaisin uudelleen. ja tiedän kyllä miksi. Usa ei ikinä niin paljon tienannut aseviennillään, kuin viimeksi kylmän sodan aikaan ja Tillersonilla on miljardeja asefirmojen osakkeissa kuten tiedetään. Itse ainakin alkanut sijoittamaan niiihin myös ylimääräisiä rahojani sillä varma tuotto lähi vuosina ja suosittelen kaikille.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio