STTMoskova

Venäjän presidentti Vladimir Putin kiitteli Suomen ja Venäjän hyviä suhteita onnitteluviestissään Suomelle, vaikka sataan vuoteen on mahtunut huonompiakin jaksoja.

–Kuluneen vuosisadan aikana Suomen ja Venäjän välisissä suhteissa on ollut ylä- ja alamäkiä, ja joitakin haastavia ajanjaksoja. Tästäkin huolimatta maamme ovat onnistuneet rakentamaan todella ystävälliset naapuruussuhteet. Putinin viestissä sanottiin.

Erityisesti Putin huomioi viestissään hyvät suhteet niin parlamenttien, alueiden kuin kaupunkien välillä sekä yhteisprojektit laajoissa kansainvälisissä yhteyksissä mukaan lukien Euroopan neuvosto.

Putin sanoi myös uskovansa, että Suomi ja Venäjä onnistuvat tulevaisuudessa entisestään parantamaan suhteitaan kansojen molemminpuolisen hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Putinin onnittelukirjeestä kertoi ensin Iltalehti.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio