Matkustaja uhkaili lentoemäntää kynällä, kiinalaiskone teki hätälaskun

STTLontoo

Lentoyhtiö Air Chinan lento Pekingistä Changshaan joutui tekemään hätälaskun Henanin maakuntaan sen jälkeen, kun 41-vuotias mies otti lentoemännän kuristusotteeseen ja uhkasi tätä kynällä, kertoi BBC.

Mies otettiin koneen laskeuduttua kiinni ja pidätettiin. Kiinalaismedian mukaan hän on kärsinyt mielenterveysongelmista. Poliisin edustajien mukaan miestä ei pidetä vastuullisena teostaan, mikäli sen todetaan johtuneen sairaudesta.

Kukaan koneessa olleista ei saanut vammoja sunnuntaina aamupäivällä paikallista aikaa sattuneessa tapauksessa. Kuvat miehestä osoittelemassa kynällä lentoemäntää levisivät sosiaalisessa mediassa laajalti.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio