Kebab-kokin häkellyttävä repäisy tallentui kameralle aamukolmelta - asiakkaat äimän käkenä

Kokin aamuöinen tempaisu teki vaikutuksen kebab-ravintolan asiakkaisiin Britanniassa. Nyt miehestä leivotaan jo seuraavaa tähteä kykykilpailuihin.

Kuvakaappaus videolta
Kebab-kokin häkellyttävä repäisy tallentui kameralle aamukolmelta - asiakkaat äimän käkenä

Kebab-ravintolan kokki tempaisi vaikuttavan lauluesityksen aamuyöllä Britanniassa. Katso video alta.

Tuukka VälimäkiAamulehti, Caters News

Kebab-ravintolan asiakkaat saivat kokea aamuyön tunteina stadionluokan musiikkielämyksen, kun pitaleipiä täyttänyt kokki puhkesi yllättäen laulamaan Britanniassa.

Yksi asiakkaista kuvasi kokin vaikuttavan suorituksen videolle.

Katso tästä:

 

20-vuotias kultakurkku Brandon J. Johnstone paljasti kykynsä työpaikallaan viime lauantaina. Ilmoille kajahti kaunis tulkinta Andra Dayn kappaleesta Rise Up.

Tapaus sattui No 10 Pizza and Kebabs -ravintolassa parinkymmenen tuhannen asukkaan Colnessa. Sen kuvasi videolle asiakas Justin Nutter, joka oli pistäytynyt vaimonsa kanssa kebabille syntymäpäiväjuhlien päätteeksi.

–Menimme kebabille aamukolmen aikaan, kun tämä tyyppi puhkesi yhtäkkiä laulamaan. Hänellä pyöri karaokeversio biisistä tv-ruudulla. Ajattelin heti, että hän on todella hyvä, joten otin videon, Nutter kertoo.

Nutterin mukaan kokki teki töitä myös lauluesityksen aikana, lämmitti pitaleipiä ja paistoi ranskalaisia.

–Asiakkaita ei ollut siihen aikaan paljon, mutta he kaikki olivat ällikällä lyötyjä.

Nutterin mielestä Johnstonella on hyvä ääni.

–Arvelen, että hän on tuleva tähti. Mielestäni Simon Cowellin pitäisi vierailla tässä kebab-paikassa, Nutter ehdottaa viitaten tunnettuun kykykilpailujen tuomariin.

Videon kuvaajalle jäi mukavat muistot kokin esityksestä.

–Se tuntui erityiseltä hetkeltä. Meillä oli upea ilta, ja tämä oli mahtava lopetus sille.

"Pelkäsin olevani surkea"

Johnstone on työskennellyt kyseisessä kebab-ravintolassa päätoimisesti vuoden. Hän on ryhtynyt laulamaan julkisesti vasta hiljattain, kun hänen ystävänsä rohkaisi häntä menemään karaokeen.

–Olen laulanut koko ikäni, mutta vain kotona. Vasta viime aikoina olen uskaltautunut laulamaan julkisesti, sillä olen pelännyt, että olisin surkea.

Hän on laulanut kerran aiemminkin kebab-liikkeessä, ja silloinen asiakas kehotti häntä hakemaan Britain's Got Talent -ohjelmaan. Nyt kokki kerää rohkeutta mennä koe-esiintymiseen.

Johnstone sanoo, että Rise Up on yksi hänen suosikkikappaleistaan, mutta ylitse muiden on Alexandra Burken versio Leonard Cohenin Hallelujahista.

Kokki sanoo olleensa itsekin hieman häkeltynyt yllätysesiintymisensä jälkeen.

–Olin vähän nolona ja mietin vain, että toivottavasti se ei ollut täyttä roskaa.

Nyt tuhannet ihmiset ovat nähneet nuoren miehen esiintyvän sosiaalisen median kautta. Se yllätti Johnstonen iloisesti. Lopputuloksena muutkin asiakkaat ovat alkaneet pyytää häntä laulamaan.

–Laulaminen virkistää minua ja lisää itseluottamustani. Se tekee oloni paremmaksi, Johnstone sanoo.


Kommentit (4)

  • Nimetön

    Artisteja riittää pilvin pimein, mutta hyvistä biisintekijöistä on pulaa. Tosin artistit kerää kaiken gloorian, joten biisintekijöiksi ei ole tunkua.

  • ###

    Tämän tason laulajia on pilvin pimein. Toki hyvin kaveri laulaa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio