Yhdysvalloissa yksi haavoittui NSA:n päämajan edustalla

STTWashington

Yhdysvalloissa poliisi tutkii ampumistapausta kansallisen turvallisuuden viraston NSA:n päämajan edustalla Marylandissa Fort Meadessa. Viranomaisten mukaan ainakin yksi ihminen on haavoittunut.

–  Voimme vahvistaa, että yksi ihminen on haavoittunut ja ettemme tiedä, miten haavoittuminen tapahtui, NSA:n tiedottaja sanoi.

Paikallismedia kertoi aiemmin kolmen ihmisen haavoittuneen ja poliisin ottaneen epäillyn kiinni.

Viranomaislähteen mukaan on liian aikaista sanoa, oliko tapauksessa kyse iskusta. Tutkintaa johtaa liittovaltion poliisi FBI.

NSA kertoi jo aiemmin tilanteen olevan hallinnassa. Uutiskanava NBC:n ilmakuvista näkyi, kuinka poliisi piiritti aiemmin päämajan edustalla miestä, joka oli maassa käsiraudoissa.

Trump ajan tasalla ampumisesta

Valkoinen talo on vahvistanut tiedon ampumisesta. Presidentti Donald Trumpia on pidetty ajan tasalla tapahtumista.

NSA:n päämaja sijaitsee noin 40 kilometrin päässä pääkaupunki Washingtonista.

Päämajan edustalla on ammuttu aiemminkin. Vuonna 2015 kaksi miestä yritti tunkeutua alueen portista autolla ja poliisi ampui heistä toisen. Toinen autossa olleista haavoittui.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio