Kaliforniassa ammuskelussa ainakin viisi kuollutta

Maps4News
Kaliforniassa ammuskelussa ainakin viisi kuollutta
Anu Leena Koskinen, Taneli KoponenAamulehti, STT

Yhdysvalloissa Pohjois-Kaliforniassa sattuneessa kouluampumisessa on kuollut viisi ihmistä. Viranomaisten mukaan ampuminen tapahtui Rancho Tehaman koululla Red Bluffin lähellä tiistaiaamuna. CBS News kertoi, ettei kukaan koulun oppilaista kuollut, mutta useita on haavoittunut.

Ampuja avasi tulen ensin asuintalossa Tehaman piirikunnassa ja jatkoi tulitusta paikallisessa alakoulussa. Paikalle hälytettiin satakunta poliisia. Los Angeles Times uutisoi, että poliisi on surmannut ampujan.

Apulaissheriffi Phil Johnston kertoi San Franciscon uutistoimisto KCRA:lle, että suuri joukko opiskelijoita on viety pois alueelta. Osa oppilaista oli tulossa kouluun ja he ovat nyt turvallisessa paikassa.

Asiasta lisää hetken kuluttua.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio