Iltalehti: Suvi Lindén löysi mystisesti kuolleen suomalaismiehen ruumiin hotellihuoneesta

Markku Ruottinen
Iltalehti: Suvi Lindén löysi mystisesti kuolleen suomalaismiehen ruumiin hotellihuoneesta

Iltalehden mukaan Suvi Lindén löysi suomalaismiehen ruumiin Ugandan Kampalassa.

Niina HuuhtanenAamulehti

Entinen kokoomuslainen ministeri Suvi Lindén löysi menehtyneen suomalaismiehen Ugandan Kampalassa sijaitsevasta hotellista maanantaina aamulla, kertoo Iltalehti.

Iltalehden mukaan Lindén oli tuntenut liikemiehen jo pidemmän aikaa ja lähtenyt hänen kanssaan yhteiselle vienninedistämismatkalle. Tarkoituksena oli edistää Ugandassa tehtäviä teknologiahankkeita.

Lindéniä ja liikemiestä yhdisti myös sama puoluetausta. Kyseinen mies oli ollut edellisissä kuntavaaleissa Vantaalla kokoomuksen ehdokas.

Lindén ei halua kommentoida tapausta julkisuudessa, koska uhri ja tämän perhe eivät ole julkisuuden henkilöitä, kertoo Iltalehti.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Puhelinmyyjä

    Niin sitä vaan edistetään asevientiä maihin joihin aseita ei pitäisi viedä. YK:n erityislähettiläänä ja sopeuttamiseläkettä nauttien.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio