Italian ex-pääministerillä Silvio Berlusconilla on leukemia

Milanolaisessa sairaalassa hoidossa olevan 86-vuotiaan ex-pääministerin tila oli torstaina vakaa. Hän oli ollut yön tehohoidossa.

Italian ex-pääministeri Silvio Berlusconi on edelleen mukana politiikassa. Hän johtaa Forza Italia -puoluetta.

Italian entisellä pääministerillä Silvio Berlusconilla on todettu leukemia eli verisyöpä, kertoi hänen ystävänsä sekä Italian media torstaina.

"Toivon, että hänellä on voimia vastustaa tätä viimeisintä hyökkäystä, jolla on pahaenteinen nimi, leukemia,” sanoi apulaiskulttuuriministeri Vittorio Sgarbi.

Myös italialaislehti Corriere della Sera kirjoitti, että Berlusconilla on leukemia.

Milanolaisessa sairaalassa hoidossa olevan 86-vuotiaan ex-pääministerin tila oli torstaina vakaa. Hän oli ollut yön tehohoidossa. Läheisten mukaan Berlusconi oli kuitenkin torstaina toipunut niin paljon, että jaksoi soittaa puheluja.

Berlusconi on viime vuosina ollut useita kertoja sairaalahoidossa. Edellisen kerran häntä hoidettiin maaliskuun lopussa samaisessa San Raffaelen sairaalassa, missä hän nyt on.

Ex-pääministeri on edelleen mukana politiikassa. Hän johtaa Forza Italia -puoluetta, joka kuuluu pääministeri Giorgia Melonin hallituskoalitioon. Berlusconi valittiin viime vuonna senaattoriksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut