Syyttäjät: Hampuri-junan veitsi-iskussa ei terroristista motiivia

33-vuotiaalla epäillyllä ei ole minkään maan kansalaisuutta tai pysyvää asuinpaikkaa. Hänellä ei vaikuta olevan terroristista taustaa.

Rikospaikan tutkintaa Brokstedtin juna-asemalla Pohjois-Sajsassa keskiviikkona. Kaksi teiniä kuoli, kun teräaseella aseistautunut mies hyökkäsi heidän kimppuunsa junassa.

26.1. 17:44

Saksan keskiviikkoisessa veitsi-iskussa ei ole viitteitä terroristisesta motiivista, saksalaissyyttäjät kertovat uutistoimisto AFP:n mukaan.

Teräaseella aseistautunut mies tappoi kaksi teini-ikäistä uhria ja haavoitti seitsemää muuta matkustajaa junassa, joka oli matkalla Kielistä Hampuriin.

33-vuotiaalla palestiinalaissyntyisellä epäillyllä ei näytä olevan terroristista taustaa, paikallisen syyttäjänviraston edustaja Peter Müller-Rakow sanoi torstaina AFP:lle.

Epäillyn taustoja ja iskua tutkitaan vielä.

Iskussa kuolivat 17-vuotias tyttö ja 19-vuotias nuori mies.

Junan muut matkustajat auttoivat hyökkääjän nujertamisessa ja estivät häntä aiheuttamasta lisää vahinkoa, kunnes poliisi otti hänet kiinni Brokstedtin juna-asemalla.

Epäillyllä ei ole minkään maan kansalaisuutta tai pysyvää asuinpaikkaa. Poliisin mukaan hänet oli hiljattain vapautettu vankilasta, jossa hän oli istunut väkivalta­tapaukseen liittyen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut