The Guardian: Liz Trussin käytössä olleesta kartanosta löydettiin kokaiiniksi epäiltyä valkoista jauhetta

Samankaltaisia löydöksiä on lehden mukaan tehty myös Downing Streetiltä ajalta, jolloin Boris Johnson toimi pääministerinä.

Brittilehti The Guardianin mukaan pääministerin virka-asunnolta Lontoon Downing Streetiltä sekä Liz Trussin käytössä olleesta kartanosta on löytynyt valkoista jauhetta.

16.12.2022 21:51

Lontoo

Henkilökunta kertoo löytäneensä valkoista jauhetta Britannian entisen pääministeri Liz Trussin käytössä olleesta kartanosta sekä Downing Streetin tiloista, uutisoi brittilehti Guardian.

Lehden lähteiden mukaan löytö tehtiin Trussin käyttämästä Cheveningin kartanosta viime kesänä vain päiviä ennen kuin Truss voitti konservatiivien puheenjohtajakisan ja nousi pääministeriksi. Kartanolla oli järjestetty lehden mukaan juhlat, joihin osallistui Trussin poliittisia liittolaisia.

Henkilökunta oli lehden mukaan testannut sivupöydältä löytyneitä jauhojäämiä pikatestillä, mikä oli kertonut sen olleen kokaiinia.

Lisäksi erilliset lähteet kertovat lehdelle samankaltaisista löydöistä Downing Street 10:n toimistoista, kun Boris Johnson toimi pääministerinä.

Siitä, että Johnson tai Truss olisivat itse käyttäneet huumeita tai tienneet niiden käytöstä, ei lehden mukaan ole viitteitä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut