Poliisi puukotettiin Brysselissä, viranomaiset tutkivat terroriteon mahdollisuutta

Poliisit kävelevät puukotuspaikalla Brysselissä.

10.11. 22:49 | Päivitetty 10.11. 23:40

Belgiassa poliisi on puukotettu hengiltä Brysselissä, kertovat viranomaiset. Veitsihyökkäyksen motiivia tutkitaan edelleen, mutta uutistoimisto AFP:n oikeuslähteistä hankkiman tiedon mukaan viranomaiset epäilevät, että kyseessä voi olla terroriteko.

BBC:n tietojen mukaan hyökkääjä puukotti kahta poliisia, joista toinen on kuollut. BBC:n mukaan hyökkäys tapahtui lähellä pohjoista rautatieasemaa.

Belgian median mukaan poliisi ampui epäiltyä hyökkääjää, ja hänet on kuljetettu sairaalaan.BBC:n mukaan myös hyökkääjä on kuollut.

Rikospaikkatutkinta ja todisteiden kerääminen on kuitenkin edelleen kesken.

Paikallisen median mukaan hyökkääjä puukotti kahta poliisia Gare du Nordin rautatieaseman lähettyvillä, minkä jälkeen toinen poliisipartio ampui häntä jalkoihin ja alavatsaan. Hyökkääjä kuljetettiin sairaalaan. Hänen kunnosta ei ole tietoa tällä hetkellä.

Toinen puukotetuista poliiseista menehtyi vammoihinsa. Häntä oli puukotettu niskaan. Toinen poliiseista on kuljetettu sairaalaan.

"Poliisimme riskeeraavat elämänsä joka päivä varmistaakseen kansalaistemme turvallisuuden. Tämän päivän tapahtumat osoittavat sen jälleen”, kirjoitti Belgian pääministeri Alexander De Croo Twitterissä.

Uutinen päivittyy.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut