Useita ihmisiä kuollut rekan ajettua grilli­juhliin Hollannissa

Poliisi on ottanut rekan kuljettajan kiinni kuulusteluita varten.

27.8. 21:58

Useita ihmisiä on kuollut rekan ajettua juhliin Hollannin Rotterdamin eteläpuolella sijaitsevassa Nieuw Beijerlandin kylässä lauantai-iltana kello seitsemän aikaan, kertovat muun muassa uutistoimisto Reuters ja hollantilaislehti De Telegraaf.

Hollannin poliisi ei ole vahvistanut, kuinka monta ihmistä on kuollut. De Telegraafin mukaan useita ihmisiä on myös loukkaantunut, ja useita on viety sairaalaan.

Hollantilaisen yleisradioyhtiö NOS:n mukaan kuolleita on ainakin kolme.

De Telegraafin mukaan rekka suistui ajotieltä ojaan ja juhlayleisön joukkoon. Paikalla oli käynnissä paikallisen luistelujoukkueen juhla, jossa oli lehden tietojen mukaan paljon ihmisiä. Tapahtumapaikalla on lehden mukaan paljon vahinkoa.

De Telegraafin mukaan pelastusviranomaisten on ensin saatava rekka siirrettyä, jonka jälkeen uhrien ruumiit voidaan siirtää.

Paikalla on useita ambulansseja, ja paikalle on myös hälytetty pelastushelikoptereita. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

NOS:n mukaan poliisi on ottanut kuljettajan kiinni kuulustelua varten. De Telegraaf kertoo, että rekassa oli espanjalaiset rekisterikilvet.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut