Presidentti Niinistö kertoo olevansa syvästi järkyttynyt Kööpenhaminan ”kauhistuttavan rikoksen” vuoksi

Myös pääministeri Sanna Marin ja ulkoministeri Pekka Haavisto ovat ilmaisseet osanottonsa. Tanskan kuninkaalliset kehottavat yhtenäisyyteen ostoskeskusampumisen jälkimainingeissa.

Presidentti Sauli Niinistö kertoo olevansa syvästi järkyttynyt Kööpenhaminan tapahtumista. Niinistö kuvattiin 5. kesäkuuta, kun hän saapui Naantalin Kultarantaan.

4.7. 6:14

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö kertoo olevansa syvästi järkyttynyt ja suruissaan Tanskasta saatujen uutisten vuoksi.

Niinistö kommentoi Twitter-tilillään julkaistussa viestissä kööpenhaminalaisessa ostoskeskuksessa Tanskassa sunnuntaina tehtyä ampumista, jossa on paikallisen poliisin mukaan kuollut ja haavoittunut useita ihmisiä.

Niinistö osoittaa tviitissään osanottonsa kaikille, joita tämä "kauhistuttava rikos" on koskettanut.

Lue lisää: Ainakin kolme kuoli ja useita loukkaantui ampumisessa ostoskeskuksessa Kööpenhaminassa – 22-vuotias mies otettu kiinni

Lisäksi pääministeri Sanna Marin (sd.) on julkaissut Twitterissä viestin, jossa hän kertoo olevansa hyvin surullinen järkyttävän tapahtuman vuoksi.

Myös ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.) kertoo olevansa järkyttynyt kauheiden uutisten vuoksi. Hän kertoo ulkoministeriön Twitter-tilillä julkaistussa viestissä ajatustensa olevan uhrien ja heidän perheidensä luona.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut