Kolme ihmistä haavoittui puukotuksessa Norjassa – epäilty tekijä ja yksi puukotetuista naimisissa

Uhreilla ei ole hengenvaaraa.

20.5. 10:41 | Päivitetty 20.5. 19:15

STT

Kolme ihmistä haavoittui puukotuksessa Noren kylässä Norjassa perjantaiaamuna. Epäilty tekijä puukotti naista ja miestä sekä haavoittui välikohtauksessa myös itse lievästi.

Haavoittuneella naisella kerrottiin alkuunsa olleen hengenvaarallisia vammoja. Yleisradioyhtiö NRK:n mukaan poliisi oli kuitenkin sittemmin tiedottanut, ettei naisella ole enää hengenvaaraa.

Poliisin tiedotteen mukaan epäilty mies ja puukotettu nainen ovat naimisissa. Epäillyllä ja haavoittuneella naisella on NRK:n mukaan useita yhteisiä lapsia, joista huolehtivat nyt poliisi ja lastensuojelupalvelut.

Poliisi sai NRK:n mukaan ilmoituksen tapahtumista hieman ennen yhdeksää aamulla ja epäilty tekijä otettiin kiinni noin 15 minuuttia teon jälkeen.

Poliisi on kuvaillut tapahtumaa hengenvaaralliseksi väkivallanteoksi.

Puukotus tapahtui lukion läheisyydessä

NRK:n mukaan puukotus tapahtui lukion ja Joker-ruokakaupan läheisyydessä Noren kylässä Nore og Uvdalsin kunnan alueella. Useiden oppilaiden kerrotaan todistaneen tapahtumia.

Myös lukio vahvisti verkkosivuillaan, että koulun läheisyydessä on tapahtunut välikohtaus.

”Poliisi ja terveydenhuollon ammattilaiset ovat koululla niitä oppilaita varten, jotka kaipaavat keskusteluapua”, lukio ilmoitti verkkosivuillaan.

Nore og Uvdalsin kunta sijaitsee Numedalin suuressa laaksossa Oslosta luoteeseen päin.

Tämä oli päivittyvä uutinen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut