Näin Niinistö kommentoi keskustelua Bidenin kanssa: Naton avoimien ovien politiikka jatkuu, Suomi on tiivistänyt yhteistyötä Yhdysvaltojen kanssa – "Kiitos pitkästä ja avoimesta keskustelusta”

Tässä jutussa seurasimme presidentti Sauli Niinistön Yhdysvaltojen-matkan antia perjantaina ja lauantain vastaisena yönä.

Presidentit Sauli Niinistö ja Joe Biden aloittivat tapaamisensa lyhyillä puheilla medialle perjantai-iltana Suomen aikaa. Kumpikin korosti yhteistyön ja pitkien hyvin välien merkitystä. Sama jatkui Niinistön kommenteissa tapaamisen jälkeen. Suomi ja Yhdysvallat tiivistävät yhteistyötään vastedeskin.

4.3. 19:51 | Päivitetty 5.3. 1:07

Aamulehti

Presidentti Sauli Niinistö keskusteli perjantai-iltana Suomen aikaa Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin kanssa Valkoisessa talossa Washingtonissa. Presidentit keskustelivat vajaat kaksi tuntia.

Biden tviittasi tapaamisesta perjantai-iltana sanomalla Suomen aikaa ennen tapaamista, että hän odottaa Niinistön tapaamista. Biden kirjoitti tviitissään, että agendalla on muun muassa se, miten Euroopan turvallisuutta saadaan vahvistettua.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut