Presidentti Biden esitteli Commander-koiranpennun - Ulkomaat - Aamulehti

Valkoisessa talossa on uusi asukas: Tässä on Commander-koiranpentu

”Tervetuloa Valkoiseen taloon” luki Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin twiitissä, jolla hän esitteli uuden Commander-koiran.

21.12.2021 7:56

Washington

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden esitteli maanantaina Facebookissa perheensä uuden jäsenen Commander-koiran ja toivotti sen tervetulleeksi Valkoiseen taloon.

Presidentin Facebook-tilillä julkaistussa videossa Biden heittelee saksanpaimenkoiralta näyttävän uuden tulokkaan kanssa palloa. Uutiskanava CNN:n lähteen mukaan Bidenit saivat Commanderin lahjana.

Commander loikki taloon puolisen vuotta sen jälkeen, kun Biden kertoi perheen aiemman lemmikin, 13-vuotiaan saksanpaimenkoira Champin kuolemasta.

Presidenttiperheellä on myös toinen saksanpaimenkoira Major, joka lähetettiin Delawareen keväisten näykintätapausten vuoksi. Rescue-koira Major on purrut tiettävästi ainakin kahta ihmistä.

Bidenien on kerrottu olevan hankkimassa perheeseen myös kissaa. CNN:n lähteiden mukaan kissan tarkkaa muuttoajankohtaa ei ole vielä päätetty, mutta tämän odotetaan tapahtuvan lähitulevaisuudessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut