Tuomioistuin vapautti poptähti Britney Spearsin isänsä holhouksesta - Ulkomaat - Aamulehti

Tuomioistuin vapautti poptähti Britney Spearsin isänsä holhouksesta

Yhdysvaltalaismedioiden mukaan Spearsin omaisuuden arvo on noin 60 miljoonaa dollaria.

Poptähti Britney Spearsin kuvattiin 22 heinäkuuta 2019.

13.11. 7:23

STT, Los Angeles

Yhdysvalloissa tuomioistuin on kumonnut poptähti Britney Spearsin isän holhousvastuun. Laulajan isä James Spears on vastannut tyttärensä taloudesta ja yksityiselämästä viimeiset 13 vuotta.

Los Angelesin piirikunnan korkeimman oikeuden tuomari Brenda Penny ilmoitti oikeuden päätöksestä perjantaina paikallista aikaa. Päätös astui voimaan välittömästi. Syyskuussa tuomioistuin teki päätöksen holhouksen lopettamisesta väliaikaisesti.

Poptähden asianajaja Matthew Rosengart sanoi oikeudessa, että Spearsilla on olemassa turvaverkosto talouttaan ja henkilökohtaista hyvinvointiaan varten. Yhdysvaltalaismedioiden arvioiden mukaan Spearsin omaisuuden arvo on noin 60 miljoonaa dollaria.

”Tänään tuli aika päättää holhous”, Rosengart sanoi uutiskanava CNN:n mukaan.

Laulajan holhoustapaus on aiheuttanut paljon keskustelua ja hänen puolestaan on järjestetty useita mielenosoituksia.

Oikeustalon ulkopuolella oli satoja laulajatähden faneja, jotka äityivät tunteikkaaseen huutoon kuultuaan oikeuden päätöksen. Spears kiitti fanejaan Instagramissa pian oikeuden päätöksen jälkeen ja kutsui päivää ”parhaaksi koskaan”.

Spearsin holhousmääräys annettiin aikanaan laulajan vuonna 2007 tapahtuneen erittäin julkisen henkisen romahduksen jälkeen.

Laulaja aikoo kertoa myöhemmin tulevaisuuden suunnitelmistaan

Britney Spearsin isä James ”Jamie” Spears on vastannut tyttärensä taloudesta ja yksityiselämästä vuodesta 2008 lähtien. Kaksikko kohtasi oikeuskäsittelyn aikana useita kertoja oikeudessa. CNN:n mukaan ratkaisevaksi käänteeksi muodostuivat laulajan kaksi tunteikasta todistajanlausuntoa kesän oikeusistunnoissa.

Spears anoi oikeutta päättämään holhouksen kutsumalla sitä ”hyväksikäytöksi”. Hän muun muassa kertoi, että vuosien ajan hänet pakotettiin esiintymään, käyttämään ehkäisyä ja ottamaan lääkkeitä vaston tahtoaan.

”Haluan vain elämäni takaisin. Tätä on jatkunut 13 vuotta ja se saa riittää”, Spears sanoi kesäkuussa oikeudessa.

Spears on kertonut aikovansa seuraavaksi nauttia elämästään ennen kuin kertoo tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut