Paparazzeja Vermontissa väistellyt Alec Baldwin kommentoi tragediaa ensimmäistä kertaa kameroiden edessä: Rekvisiitta-aseen luotiin kuollut kuvaaja oli kuin perhettä - Ulkomaat - Aamulehti

Paparazzeja Vermontissa väistellyt Alec Baldwin kommentoi tragediaa ensimmäistä kertaa kameroiden edessä: Rekvisiitta-aseen luotiin kuollut kuvaaja oli kuin perhettä

Tähti ei voinut tutkinnan vuoksi avata onnettomuuspäivän tapahtumia haastattelijoille. Hän kuitenkin kertoi, ettei lännenelokuvan tuotantoa enää jatkettaisi.

Kyltti, joka osoittaa tekeillä olleen Rust-lännenelokuvan kuvauspaikalle, missä onnettomuus tapahtui. Elokuvan tuotanto on keskeytetty.

31.10. 8:19

Los Angeles

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Alec Baldwin kertoo hänen rekvisiitta-aseensa luotiin kuolleen kuvaajan olleen hänelle kuin perhettä.

Tähti kommentoi tapausta kameroiden edessä ensimmäistä kertaa onnettomuuden jälkeen, kertoo viihdeuutissivusto TMZ.

Viikko sitten torstaina Baldwin laukaisi Rust-lännenelokuvan kuvauksissa rekvisiitta-aseen, joka oli ladattu kovin panoksin. Luoti surmasi kuvaaja Halyna Hutchinsin ja haavoitti ohjaaja Joel Souzaa. Ohjaaja vietiin sairaalahoitoon, mutta hän on sittemmin päässyt jo kotiin.

Tapauksen jälkeen on vaadittu enenevässä määrin, että aseturvallisuutta parannettaisiin Hollywood-kuvauksissa. Baldwin kertoo olevansa kiinnostunut näistä pyrkimyksistä. Näyttelijä ei osannut kuitenkaan suorilta sanoa, aikoisiko itse enää ikinä käyttää tuliaseita kuvauksissa.

Baldwinin mukaan välittömästi ampumisen jälkeen keskeytetyn elokuvan tuotantoa ei jatkettaisi. Tähti oli yksi elokuvan tuottajista, minkä lisäksi hänen oli määrä näytellä elokuvan nimiroolia.

Näyttelijä kyllästyi perheensä piirittämiseen

TMZ:n mukaan Baldwin on perheineen pitänyt tapauksen jälkeen matalaa profiilia Vermontin Manchesterissa. Paparazzit ovat kuitenkin seuranneet tähteä ja hänen perhettään, ja kuvaajat ovat Baldwinin mukaan saaneet hänen lapsensa itkemään.

Lauantaina Baldwin kohtasi kuvaajat tiellä vaimonsa Hilaria Baldwinin kanssa. TMZ:n mukaan näyttelijä vastasi paparazzien kysymyksiin, jotta saisi nämä jättämään perheen rauhaan.

”Elokuvien kuvauspaikoilla tapahtuu onnettomuuksia, mutta ei mitään tällaista”, Baldwin sanoi ja tähdensi vastaavanlaisten tapausten olevan erittäin harvinaisia.

Ampumatapauksen tutkinta on edelleen kesken ja Baldwin painotti, että Santa Fen sheriffin virasto on kieltänyt häntä puhumasta tapauksen yksityiskohdista.

Hutchinsin kuolema on herättänyt kysymyksiä tuotannon turvallisuusjärjestelyistä. Muun muassa jo kertaalleen aiemmin aseturvallisuusrikkomuksen vuoksi kenkää saaneen apulaisohjaaja Dave Hallsin ja aseista kuvauspaikalla vastuussa olleen nuoren asemestarin Hannah Gutierrez-Reedin toimet ovat joutuneet syynin alle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut