Pentagonin edustalla ammuttiin, poliisi kuoli - Ulkomaat - Aamulehti

CNN: Pentagonin edustalla ammuttiin, poliisi kuoli

Ampumisen jälkeen poliiseja nähtiin Pentagonin edustalla.

4.8.2021 6:22

Washington

Yhdysvalloissa poliisi on kuollut sen jälkeen, kun puolustusministeriön hallintorakennuksen Pentagonin edustalla ammuttiin laukauksia tiistaina, kertoo uutiskanava CNN.

Puolustusministeriö on vahvistanut poliisin kuoleman, mutta ei toistaiseksi ole kertonut tapahtuneesta tarkempia yksityiskohtia. CNN:n lähteet kertoivat ensin, että poliisi olisi ammuttu, mutta myöhempien lähdetietojen mukaan poliisia olisi puukotettu ja hyökkääjä ammuttu. Mediatietoja ei ole vahvistettu.

CNN:n mukaan Pentagonin turvallisuuspäällikkö Woodrow Kusse kertoi tiedotustilaisuudessa, että poliisia kohtaan hyökättiin Pentagonin ulkopuolella linja-autolaiturilla. Hän myös kertoi tilanteen olevan ohi ja ettei tapahtuneesta enää aiheutunut vaaraa alueella. Turvallisuuspäällikön mukaan viranomaiset eivät sillä hetkellä etsineet muita epäiltyjä.

Pentagon asetettiin tapahtuneen takia sulkutilaan, ja työntekijöitä kehotettiin hakeutumaan suojaan. Sulku kesti noin puolitoista tuntia. Pentagonin ulkopuolella sijaitseva metro- ja bussiasema pysyi ainakin osittain suljettuna tapahtuman jälkeen. Metro- ja bussiliikenne ohjattiin kiertämään alue.

Puolustusministeri Lloyd Austin kertoi tiedotteessaan, että tapahtuneesta on tutkinta käynnissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut