Bidenien koirat ovat palaamassa Valkoiseen taloon - Ulkomaat - Aamulehti

Bidenien koirat ovat palaamassa Valkoiseen taloon

Bidenien koirat Major ja Champ palaavat tiettävästi takaisin Valkoiseen taloon. Major (kuvassa puun vieressä) puri Valkoisen talon henkilökuntaan kuulunutta ihmistä jouduttuaan sille tuntemattoman ihmisen yllättämäksi.

10.3. 7:56

Washington/Helsinki

Yhdysvalloissa presidentti Joe Bidenin lemmikkikoirien on määrä vielä palata Valkoiseen taloon, presidentin lehdistösihteeri Jen Psaki kertoi medioille tiistaina paikallista aikaa.

Uutiskanava CNN uutisoi päivää aiemmin, että presidenttiparin lemmikkikoirat ovat joutuneet palaamaan takaisin perheen kotiin Delawareen. Bideneilla on kaksi saksanpaimenkoiraa.

CNN:n lähteet kertoivat nuoremman Major-koiran purreen Valkoisen talon henkilöstöön kuuluvaa ihmistä. Psaki vahvisti tiistaina, että koira oli purrut tilanteessa, jossa sille tuntematon ihminen oli yllättänyt sen. Psakin mukaan ihmiselle aiheutui tilanteessa pieni haava, johon tämä sai hoitoa Valkoisen talon lääkintäryhmältä.

Psakin mukaan koirien oli joka tapauksessa määrä olla joitakin päiviä Delawaressa sillä aikaa, kun presidentin puoliso Jill Biden oli edustustehtävissä maan länsirannikolla.

– Koirat palaavat Valkoiseen taloon pian, Psaki sanoi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut