Trump kieltäytyy hyväksymästä häviötä Yhdysvaltain presidentinvaaleissa – Biden aloitti hallintonsa muodostamisen nimittämällä Valkoisen talon kansliapäällikön, tämä on tilanne Yhdysvalloissa

Vaalit hävinnyt istuva presidentti Donald Trump nähtiin julkisuudessa keskiviikkona ensimmäisen kerran sen jälkeen, kun Joe Biden julistettiin vaalivoittajaksi lauantaina. Trump kiistää yhä vaalituloksen ja vakuuttaa, että vaalivoitto on vielä tulossa. Biden valmistautuu jo tulevaan.

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump osallistui seppeleenlaskuun Yhdysvaltain veteraanipäivänä Arlingtonin sotilashautausmaalla 11. marraskuuta. Kyseessä oli Trumpin ensimmäinen julkinen esiintyminen sen jälkeen, kun Biden julistettiin presidentinvaalien voittajaksi lauantaina 7. marraskuuta.

12.11.2020 11:07

Aamulehti

Yhdysvalloissa demokraattiehdokas Joe Biden julistettiin presidentinvaalien voittajaksi viime lauantaina. Istuva presidentti Donald Trump ei ole hyväksynyt tulosta tai myöntänyt hävinneensä vaalit.

Trump toistaa väitteitä vaalivilpistä, vaikka syytösten tueksi ei ole esitetty todisteita. Vielä keskiviikkona Trump vakuutti Twitterissä, että vaalivoitto on vielä tulossa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut