Ruotsalaislehti: Göteborgin lähellä tapahtuneessa ammuskelussa haavoittui Helvetin enkeleiden jäseniä - Ulkomaat - Aamulehti

Ruotsalaislehti: Göteborgin lähellä tapahtuneessa ammuskelussa haavoittui Helvetin enkeleiden jäseniä

Poliisi ei vielä kertonut tarkempia tietoja 12 pidätetyn henkilön taustoista. Kuvituskuva.

4.11.2018 13:17

Länsi-Ruotsissa, Göteborgin lähellä Mölnlyckessä tapahtui lauantai-iltana ampumavälikohtaus, jossa loukkaantui tämänhetkisten tietojen mukaan seitsemän ihmistä.

Poliisi sai tiedon juhlapaikalla tapahtuneesta ammuskelusta kello 21.21 lauantaina.

Seitsemän ihmistä loukkaantui ja 12 on pidätetty, kerrottaan ruotsalaismediassa. Poliisi ei ole vahvistanut haavoittuneiden lukumäärää eikä vammojen vakavuutta.

Ruotsalaislehti Expressenin Göteborgin toimitus kertoo paikan päältä saamiensa tietojen perusteella, että ammuskelussa loukkaantuneita olisi löytynyt kahdesta eri paikasta. Molemmat sijaitsivat kuitenkin lähellä toisiaan.

Expressen GT:n mukaan ampumavälikohtauksen taustalla olisi jengirikollisuutta.

–Minulla on sellainen tieto, että välikohtauksessa loukkaantuneiden joukossa olisi Helvetin enkeleiden jäseniä, rikoskomisario Sven Lindgren kertoi lehdelle sunnuntaiaamuna.

Helvetin enkelit tunnetaan kansainvälisenä moottoripyöräkerhona, mutta myös rikollisjärjestönä.

Lindgren ei kuitenkaan suostunut kommentoimaan, kuinka moni loukkaantuneista kuului järjestöön. Hän pysyi vaitonaisena myös pidätettyjen mahdollisista kytköksistä.

Poliisi tutkii tapausta murhan yrityksenä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut