Millaista on työskennellä pikaruoka­ravintolassa? Vastaa Aamulehden kyselyyn

Millaista on työskennellä pikaruokaravintolassa, jossa asiakkaat toisinaan aiheuttavat järjestyshäiriötä tai käyttäytyvät asiattomasti? Aamulehti tekee aiheesta juttua.

Aamulehti tekee juttua siitä, millaista on työskennellä pikaruokaravintolassa.

13.2. 10:25

Aamulehti

Millaista on työskennellä pikaruokaravintolassa? Koetko työssäsi turvattomuutta? Millaisia häiriöitä asiakkaat aiheuttavat? Aamulehti tekee aiheesta juttua.

Pikaruokaravintoloissa on toisinaan levotonta, etenkin ilta- ja yöaikaan. Aamulehti uutisoi esimerkiksi kesällä, kuinka Tampereen Hämeenkadun McDonald’s-ravintola jouduttiin sulkemaan, koska asiakkaiden keskuudessa oli niin paljon järjestyshäiriöitä.

Kerro omista kokemuksistasi vastaamalla verkkokyselyyn tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen saara.nyystila@aamulehti.fi. Julkaisemme työntekijöiden kokemuksia jutussa nimettömänä.

Jätä yhteystietosi kyselyn lopussa. Käytämme jutussa vain niiden kirjoittajien kommentteja, joiden nimi ja yhteystiedot ovat toimituksen tiedossa. Tiedot jäävät vain toimituksen tietoon, ja kyselyn vastauksia julkaistaan anonyymisti. Tämä siitä syystä, että vastaajien nimien julkaisu voi vaikuttaa tulevaisuudessa työnsaantiin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut