Tamperelainen yksityisetsivä Matti Kauranen on paljastanut pettäviä puolisoita ja epärehellisiä työntekijöitä sekä etsinyt vastauksia lukuisiin muihin kysymyksiin jo 30 vuoden ajan. Nyt hän kertoo mieleenpainuvimmista keikoistaan.

Salainen ammatti

Suomen suurimman etsivätoimiston turkulainen työntekijä ei ole hiiskunut työstään ulkopuolisille. Hänellä on kaiken varalta autossaan käsiase. Tamperelainen Matti Kauranen paljastaa pettäviä puolisoja rysän päältä. Teemu Aapavaaran yritys etsii parhaillaan kymmenientuhansien eurojen kavallussummaa. Tässä jutussa kolme ammattilaista kertoo, millaista on yksityisetsivän salaperäinen työ.


27.11.2022 6:30

Aamulehti

Tampere-talon parkkipaikalta on suora näkyvyys sisälle Marriott-hotelliin. Aamu on hämärä, joten ikkunoista näkee hyvin valaistuihin huoneisiin. Mies heiluttaa kättään parkkipaikan toiselle laidalle pysäytetyn pakettiauton vierellä. Hän on huomannut minut jo paljon aikaisemmin kuin minä hänet. Eikä ihme, sillä hän on tarkkailun ammattilainen, yksityisetsivä Suomen suurimman etsivätoimiston palkkalistoilla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut