Tampereella sijaitsee Keskon toiseksi suurin toimisto, josta maksetaan palkat koko Suomen K-ryhmäläisille – monet taloushallinnon rutiinitehtävistä hoitavat nykyään robotit

Keskon aluetoimisto Tampereen Hatanpäällä työllistää yli 400 työntekijää ja on Keskon toimipisteistä pääkonttorin jälkeen toiseksi suurin. Kävimme tutustumassa, millaista Keskolla on olla töissä.

Tampereella Keskon toimistossa on yli 400 työntekijää. Valtaosa heistä ei ole vielä työskennellyt Hatanpäällä sijaitsevissa uusissa tiloissa. Aamulehden juttusarjassa työstään kertovat palkanlaskija Toni Saarikoski, talouden prosessiasiantuntija Pia Berg, avainasiakaspäällikkö Ville Maunu ja kenttäpäällikkö Antti Setälä.

29.3. 7:00

Tampereen Hatanpäällä sijaitsevan toimistorakennuksen neljäs ja viides kerros ovat lähes autioita. Avokonttorin työpöydät ovat siisteissä riveissä ja matalat, vaaleanharmaat sermit erottavat työpisteet toisistaan.

Täällä sijaitsee Keskon aluetoimisto, joka on Keskon toimipisteistä Helsingin pääkonttorin jälkeen Suomen toiseksi suurin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut