Tampereen rautatieaseman kupeessa sijaitsee vauhdilla kasvava yritys, joka rekrytoi vuodessa satoja työntekijöitä – kansainvälistyminen kuuluu Solitan arjessa: ”Ei tässä kauheasti enää suomea puhuta”

Tamperelainen teknologiayritys Solita on laajentunut viime vuosina kuuteen maahan. Kasvusta huolimatta yrityksessä ihmisten hyvinvointi on keskipisteessä. Työntekijät arvostavat sitä, että työaikaa saa käyttää osaamisensa kehittämiseen. Välillä grillataan ja lankutetaan yhdessä.

Miia Niemelä (kesk.) on Solitalla koneoppimisasiantuntija. Pauliina Hovila taasen etsii Niemelän kaltaisia henkilöitä Solitaan töihin. Hovila on rekrytoijana muun muassa Solitan ohjelmistokehittäjien ja -datainsinöörien rekrytoimiseen tarkoitetuissa akatemiossa. Vasemmalla Solitan asiakkuusjohtaja Marko Suojasto.

19.10.2021 6:28

Technopolis Asemakeskuksen tornit kohoavat kivenheiton päässä Tampereen rautatieasemalta. Ympäröivien työmaiden kolke ja melu jäävät toimistorakennuksen lasiovien ulkopuolelle, ja aulassa vallitsee levollinen tunnelma.

Technopolis tarjoaa työtilat lukuisille yrityksille, mutta hissin numerotaulu paljastaa, mikä niistä on vallannut suurimman osan kymmenkerroksisen rakennuksen tiloista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut